Aanbieding Service Contact Disclaimer
Scooter Cor - Home

 SERVICE

 ONDERHOUD

Voor het onderhoud van je scooter kun je ook terecht bij Scooter Cor.

Onze gekwalificeerde monteurs staan klaar om je te helpen en er voor te zorgen dat je onbezorgd kunt blijven genieten van je scooter.


Wij adviseren je om regelmatig onderhoud aan je scooter uit te laten voeren. Hiervoor kunnen de geldende kilometerstanden aangehouden worden. Maar laat zeker minimaal 1x per 12 maanden je scooter door ons onderhouden.


Voordat wij aan een onderhoudsbeurt beginnen, bespreken wij eerst de eventuele mankementen en de daaraan verbonden kosten.

Omdat er veel verschillende soorten en modellen scooters zijn, is het niet mogelijk om een standaard prijs te geven voor het onderhoud van je scooter. Neem contact met ons op en wij geven je een vrijblijvende prijsopgave.


Een onderhoudbeurt voor een 2 takt scooter omvat de volgende werkzaamheden:


Een onderhoudsbeurt voor een 4 takt scooter omvat dezelfde werkzaamheden als de 2 takt scooter, maar extra voeren we de volgende werkzaamheden uit:

Banden

Ook voor banden bij je bij ons aan het juiste adres. Voor alle modellen scooters hebben wij de geschikte band. Wij monteren de band(en) en brengen deze op de juiste spanning.

Scooter Cor onderhoud Scooter Cor banden

 REPARATIE

Mocht je een krasje, deukje of andere schade hebben aan je scooter, kom dan langs. In onze werkplaats kunnen wij dit voor je herstellen. Wij repareren de schade of vervangen, indien nodig, het beschadigde onderdeel.

Onze gekwalificeerde monteurs staan klaar om je te helpen en er voor te zorgen dat je scooter er weer als nieuw uitziet.

Scooter Cor reparatie

 ONDERDELEN

Voor de juiste onderdelen voor je scooter zit je goed bij Scooter Cor. Wij zijn officieel dealer van Mokix. Mokix is leverancier van de meest uiteenlopende onderdelen, accessoires en onderhoudsmiddelen voor je scooter. Zij leveren onder andere:


Heb je het gewenste onderdeel gevonden, kopieer dan het artikelnummer en de omschrijving in een email en stuur deze naar ons. Wij zullen dan het onderdeel voor je bestellen en je krijgt van ons bericht wanneer het binnen is.
Klik op het logo om naar de website van Mokix te gaan

Scooter Cor Mokix onderdelen

 HELMEN

Wij hebben een grote collectie helmen (geschikt voor scooter/bromfiets) in onze winkel. De helmen zijn er in verschillende modellen, kleuren en prijsklassen. Veiligheid, comfort en vormgeving zijn de belangrijkste kenmerken van alle helmen.


Hieronder zie je een aantal modellen, klik op de afbeelding voor het complete assortiment van Strada Sport

Scooter Cor helmen Strada Sport

terug naar de hoofdpagina